Combitickets Lokerse Feesten uitverkocht: "Knaldrang is erg groot!”

Alle 4.000 combitickets voor de Lokerse Feesten zijn uitverkocht en dat een week voor de start van het festival. Ook de losse ticketverkoop loopt als een trein. “We doen het beter dan voor corona”, zegt organisator Timothy Heyninck. De Lokerse Feesten starten vrijdag 5 augustus en duren 10 dagen. 

Lokeren maakt zich op voor 10 dagen Lokerse Feesten, voor het eerst opnieuw zonder coronamaatregelen. “We merken dat mensen er echt zin in hebben, alle 4.000 combitickets zijn al uitverkocht en de verkoop van losse tickets verloopt zelfs vlotter dan bij de vorige normale editie”, vertelt organisator Timothy Heyninck. "De knaldrang is erg groot!" De combitickets zijn er vooral voor bezoekers uit de regio die geen enkele dag willen missen. “Maar er is ook een camping op wandelafstand voor de diehards die van elders komen, daar zijn 450 kampeerplaatsen”, verklaart Heyninck. 

Op de Lokerse Feesten kunnen elke dag 10.000 toeschouwers terecht. De festivaldagen zijn meestal geprogrammeerd per genre. “We merken dat er voor sommige dagen toch al 7.000 tickets weg zijn.” De openingsdag staat in het teken van hiphop, dan komen onder meer ’t Hof van Commerce en Zwangere Guy optreden. Er passeren ook grote internationale namen. Onder meer Kings of Leon, Black Eyed Peas en Snow Patrol zullen aan de Grote Kaai optreden. Uit eigen land komen onder meer K3, Regi, Bazart en Coely. 

Meest gelezen