foto VRT NWS

Spookrijder komt om bij ongeval in Zandvoorde, snelweg richting Oostende even helemaal afgesloten

In Zandvoorde is een spookrijder kort voor de middag om het leven gekomen bij een ongeval op de A10 richting Oostende. De man reed in op een camper en overleefde de klap niet. Twee andere slachtoffers zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval veroorzaakte grote hinder op de weg richting kust. 

In Zandvoorde is kort voor de middag een dodelijk ongeval gebeurd. Een automobilist was er aan het spookrijden en reed in op een camper. De bestuurder van de auto, een man van 31 uit Oostende, overleefde de klap niet. De inzittenden van de camper zijn met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Door het ongeval was de snelweg richting Oostende enkele uren helemaal versperd. Het verkeer moest omrijden via Jabbeke. De omstandigheden van het ongeval worden nu verder onderzocht door het parket. 

Bekijk hier beelden van het ongeval in Zandvoorde:

Videospeler inladen...

Meest gelezen