Videospeler inladen...

Politie pakt 3 verdachten op in Aalst na achtervolging op snelweg

De politie heeft deze voormiddag 3 verdachten onderschept in Aalst na een achtervolging op de E40. Ze zouden feiten gepleegd hebben in Frankrijk en sloegen daarna op de vlucht via Brussel. Agenten konden hen tegenhouden ter hoogte van de snelwegafrit in Aalst. 

Het parket Oost-Vlaanderen houdt 3 verdachten vast die feiten gepleegd zouden hebben in Frankrijk. Ze zijn deze voormiddag gearresteerd na een achtervolging op de E40. Ze kwamen vanuit Brussel en zijn ter hoogte van de afrit Aalst onderschept door de politie. Het drietal vluchtte vanuit Frankrijk, waarvan ze precies verdacht worden en waarom ze op de vlucht waren is nog niet duidelijk. Het parket wacht op extra informatie vanuit Frankrijk.  

Meest gelezen