Liselotte Camps en haar toekomstige echtgenoot

Liselottes droom komt uit: trouwen op het festivalterrein van Pukkelpop in Hasselt

Pukkelpop is pas over twee weken, maar morgen wordt er al feest gevierd op het festivalterrein van Pukkelpop in Kiewit,  want Pukkelpopmedewerker Liselotte Camps stapt er in het huwelijksbootje. "Het is een droom die uitkomt: trouwen op het terrein van Pukkelpop, samen met de Pukkelpopfamilie."

Al jaren werkt Liselotte Camps als medewerker voor Pukkelpop. "Ik ben verantwoordelijk voor de backstage van het festival, ik zorg dat de kleedkamers voor de artiesten klaar zijn en tijdens het festival zorg ik dat de artiesten niets tekort komen." Hoewel de artiesten nog twee weken op zich laten wachten, zal het morgen al een drukke bedoening zijn in de backstage van Pukkelpop. "Het was altijd mijn droom om op Pukkelpop te kunnen trouwen. Afgelopen januari heb ik gevraagd aan Chokri of dat mocht en hij zag dat volledig zitten. Ontzettend fijn!", vertelt Liselotte aan Radio 2.

Er gaan geen artiesten op mijn trouwfeest zijn, maar het zou mooi zijn, moesten de Arctic Monkeys hier plots opduiken

"We zijn momenteel nog volop bezig met de opbouw van het festival, maar ik heb kunnen regelen dat de backstage, waar mijn trouw doorgaat, iets vroeger klaar zou zijn, zodat we daar morgen kunnen vieren."

Of er dan ook artiesten aanwezig zullen zijn op Liselottes trouwfeest? "Nee toch niet, maar het zou wel mooi zijn, moesten de Arctic Monkeys hier plots opduiken", lacht Liselotte. Haar toekomstige echtgenoot werkt niet voor het festival. "Maar hij gaat wel heel graag naar festivals en beiden zijn we grote muziekliefhebbers, dus hij zag deze trouwlocatie ook helemaal zitten."

Onze ringen zijn gemaakt door een medewerker van Pukkelpop en onze ceremoniemeester werkt ook voor het festival

Niet alleen gaat Liselottes trouwfeest door op het festivalterrein, de trouwringen hebben ook een link met het festival. "Ze zijn gemaakt door een medewerker van Pukkelpop. Ook onze ceremoniemeester werkt voor het festival en heb ik leren kennen op Pukkelpop. Dus de Pukkelpopfamilie staat centraal op ons feest." 

Het toekomstige echtpaar verwacht bovendien binnenkort een eerste kindje. "Zijn of haar naam is mogelijk ook gelinkt aan een artiest...", verklapt Liselotte.

Meest gelezen