Archiefbeeld van trein

500 treinreizigers geëvacueerd dichtbij station Gent-Sint-Pieters na technisch defect 

Een 500-tal treinreizigers is net voorbij het station van Gent-Sint-Pieters van de trein gehaald, omwille van een technisch defect. Ze werden met bussen naar Gent-Sint-Pieters gebracht om met een volgende trein hun reis verder te zetten. De hinder voor andere treinreizigers bleef beperkt.

De trein was onderweg van Knokke naar Brussels Airport-Zaventem toen net voorbij het station van Gent-Sint-Pieters rook werd opgemerkt onder één van de wagons. 

De trein werd meteen stilgelegd en de hulpdiensten kwamen ter plaatse. Drie kwartier later konden alle inzittenden geëvacueerd worden. Zij werden met bussen naar Gent-Sint-Pieters gebracht om met een volgende trein hun reis verder te zetten.

De hinder voor andere treinreizigers bleef beperkt, want andere treinen konden omgeleid worden.

Meest gelezen