© CPU - JoostVH Photography www.joostvh.be

Oscar and the Wolf zal optreden op Pukkelpop en Lowlands na pauze door depressie bij zanger

Oscar and the Wolf zal binnenkort spelen op de festivals Pukkelpop en Lowlands. Dat heeft zanger Max Colombie bekendgemaakt op Instagram. Colombie stelde in juni nog enkele concerten uit om te werken aan een depressie en angsten, maar "zo lang weg zijn van mijn passie, mijn liefde, datgene waar ik voor leef en adem, is ook geen oplossing", schrijft hij.

Een openhartige boodschap van Max Colombie, de zanger van Oscar and the Wolf, half juni op Instagram. In een bericht op zijn profiel liet hij weten even van het podium te verdwijnen om te werken aan een depressie en angsten. De fans waren teleurgesteld, maar reageerden ook begripvol, met hartjes en ondersteunende boodschappen

Nu heeft Colombie beter nieuws, maar voor hij dat bekendmaakt, wil hij eerst zijn fans bedanken. "Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de mooie berichten en de aanmoedigingen. Ze hebben me veel geholpen en doen dat nog steeds. Jullie zijn de liefsten."

"Ik heb besloten om te spelen op Lowlands en Pukkelpop. Daarvoor gaan we ook twee kleine try-outs doen", gaat hij verder. "Ik zal worstelen met veel intense periodes en moet er elke dag aan werken. Aan de andere kant is zo lang weg zijn van mijn passie, mijn liefde, datgene waar ik voor leef en adem, ook geen oplossing."

"Hoewel het idee om me weer open te stellen voor het podium beangstigend is, hoop ik oprecht dat het me kan helpen om er weer bovenop te komen. Ik ga proberen om alles te geven."

Lowlands gaat van 19 t.e.m. 21 augustus in het Nederlandse Biddinghuizen. Oscar and the Wolf zal er te zien zijn op zaterdag. De volgende dag staat Max Colombie op Pukkelpop, de laatste dag van het vier dagen durende festival in Kiewit bij Hasselt. 

Meest gelezen