Opnieuw extra treinen naar de kust, warm weer zal wellicht meer mensen naar zee lokken

Spoorwegmaatschappij NMBS legt deze week opnieuw extra treinen in naar de kust. Door het aangekondigde warme weer verwacht de NMBS dat veel mensen de trein naar zee gaan nemen. Het gaat om vier extra treinen (heen-en-terug) die sowieso dinsdag, woensdag en donderdag worden ingezet op de lijn tussen Leuven-Oostende, Leuven-Blankenberge, Hasselt-Blankenberge en Brussel-Zuid-Oostende. 

Deze treinen komen bovenop het bestaande kustaanbod tijdens de zomermaanden (elke dag extra treinen naar de kust). De NMBS adviseert wie naar de kust reist om zich goed voor te bereiden en via de app van de NMBS te checken hoe druk bezet de treinen zijn. De vier extra treinen zouden ook na donderdag nog kunnen worden ingezet. 

Meest gelezen