Zomer Van Antwerpen

Gigantische ballon "Baby You" is  dan toch opgestegen, vanuit Spoor Oost in Antwerpen

Vanavond was in Antwerpen dan toch de ballon "Baby You" te zien. Normaal moest die reuzeballon gisterenavond al opstijgen, maar toen werd dat geannuleerd door brandgevaar op de locatie. Nu heeft de stad een nieuwe locatie gevonden: Spoor Oost.

"Baby You", een gigantische luchtballon in de vorm van een baby kon dan toch boven Antwerpen wiegen in de lucht. Normaal moest dat gisterenavond al gebeuren op de Craeybeckxtunnel, maar toen gelastte de organisatie het evenement nog af wegens brandgevaar.

Vandaag is er dus een oplossing gevonden. De ballon is 34 meter hoog en is een project van kunstenaar Bart Van Peel. Vanavond  steeg de ballon vanuit Spoor Oost op, waar er geen brandgevaar is. Dat zal ook zaterdag nog het geval zijn.

Wie wil, kan om 20 uur "Baby You" komen bewonderen. De organisatie laat wel weten dat het publiek best een eigen drinkbus met water meeneemt, omdat de hittegolf nog niet voorbij is.

Videospeler inladen...

Meest gelezen