Ella Leyers mag geen twee maar vier keer per week op zoek naar "De ideale wereld"

De satirische actuatalkshow "De ideale wereld" keert vanaf dit najaar niet twee maar vier keer per week terug op Canvas. Kersverse host Ella Leyers presenteert het programma vanaf september van maandag tot en met donderdag, en dat ook op een vast uitzenduur.

Op maandag 29 augustus start het nieuwe televisieseizoen op alle zenders. Voor Canvas betekent dat de terugkeer van de humoristische actuashow "De ideale wereld", met Ella Leyers als nieuwe host. 

En dat is niet de enige nieuwigheid, want "de ideale wereld" zal vier dagen per week worden uitgezonden: van maandag tot donderdag, telkens rond 22.15 uur. En zo krijgt het programma, dat online een stevige fanbasis heeft, opnieuw een vastere plek in het uitzendschema van Canvas.

"De ideale wereld" ging in 2013 van start op Vier, met Otto-Jan Ham als presentator. Sinds begin 2016 loopt het programma op Canvas. Bij die overname werd het aantal uitzendingen per week meteen afgebouwd van vier naar drie. In de loop van 2017 sneuvelde ook de uitzending op woensdag, en was "De ideale wereld" enkel nog te zien op dinsdag en donderdag. Maar daar komt dit najaar verandering in.

BEKIJK - De trailer voor het nieuwe seizoen van "De ideale wereld":

BEKIJK - Met dit filmpje werd enkele maanden geleden aangekondigd dat Ella Leyers "De ideale wereld" zal presenteren:

Meest gelezen