Archieffoto: Britney Spears en Sam Asghari in 2019
2019 Invision

Ex-man van Britney Spears veroordeeld voor verstoren van haar huwelijksfeest

Jason Alexander, de eerste man van zangeres Britney Spears, is veroordeeld nadat hij in juni onuitgenodigd verschenen was op de locatie van haar huwelijksfeest. Hij heeft zijn straf intussen wel al uitgezeten. 

Het huwelijksfeest van Spears en Sam Asghari begin juni werd vroeg op de middag verstoord door een onverwachte bezoeker. Haar eerste man, Jason Alexander, een jeugdvriend met wie ze in 2004 slechts kort gehuwd was, was erin geslaagd binnen te dringen in de luxueuze villa van Spears en Asghari en ging er op zoek naar zijn ex-vrouw.

Alexander zond zijn zoektocht op het domein live uit op zijn Instagram-account. "Waar is Britney? Ik ben hier om het trouwfeest te 'crashen'", verkondigt hij aan verschillende mensen die de laatste hand aan het leggen waren aan de voorbereidingen van het trouwfeest.

Alexander weigerde het terrein meteen te verlaten toen een bewaker hem dat vroeg. Hij zou ook geweld gebruikt hebben tegen de man en een deur beschadigd hebben. De rechter van Ventura County heeft hem nu veroordeeld tot 64 dagen, dat is de tijd die hij tot nu al in voorhechtenis zat.

Einde aan bewindvoerderschap

In november vorig jaar maakte een Amerikaanse rechtbank een einde aan het bewindvoerderschap van Britney Spears. Daar was de zangeres van hits als “Baby one more time” en “Toxic” in 2008 onder geplaatst na mentale en emotionele problemen. Voor alle grote en kleine beslissingen in haar persoonlijke, zakelijke en financiële leven moest ze toestemming vragen aan haar bewindvoerder. Tot in september vorig jaar was dat haar vader, Jamie.

De zangeres kreeg daarmee voor het eerst in 13 jaar weer ruimte om haar eigen leven te plannen. 

Meest gelezen