Vandalen halen open tent in Maldegem neer

Vandalen hebben de open tent in het Sint-Annapark in Maldegem neergehaald. De shelter staat er in de zomer neergeplant om evenementen onder te organiseren. Eerder was er in het park ook al vandalisme met de "duizendpoten", de stoelen in het park. Die kwamen ooit al in de vijver terecht.

De shelter of open tent reist door alle dorpen rond Maldegem en staat deze zomer in het Sint-Annapark, in het centrum van de gemeente. Afgelopen nacht hebben vandalen de tent naar beneden gehaald. Het is nog niet duidelijk wie achter de vandalenstreek zit. 

Eerder was er in het park ook al vandalisme met de "duizendpoten", de stoelen in het park. Die kwamen ooit al in de vijver terecht. Hoeveel er toen verdwenen zijn, is niet duidelijk. De stoelen zijn er geplaatst ten tijde van de coronacrisis. Het gemeentebestuur wilde ze toen niet vastmaken omdat ze moesten kunnen verplaatst worden, afhankelijk van het gezelschap. 

Meest gelezen