Foto Cru.be

Cru zoekt dringend personeel voor nieuwe vestiging in Dilbeek

Colruyt Groep zoekt zeker 15 personeelsleden voor de gloednieuwe CRU-supermarkt op de Eylenbosch-site in Dilbeek. De versmarkt en lunchbar zal op 22 september de deuren openen. Colruyt legt het probleem bij de naweeën van de coronacrisis.

Colruyt Groep opende enkele jaren geleden een nieuwe soort winkel: Cru. Dat staat voor een dagelijkse versmarkt met alleen topkwaliteit, seizoens- en streekgebonden producten, met ook een ontbijt-, lunch- en aperobar. Er zijn nog maar drie vestigingen: in Antwerpen, Gent en Overijse. De vestigingen lokken veel volk, klanten die willen betalen voor kwaliteit. Maar volgens recente bronnen zijn de Cru versmarkten niet winstgevend. Toch blijft Colruyt groep in Cru geloven. 22 september opent een nieuwe vestiging in Dilbeek. En daar zoeken ze nog dringend personeel voor. 

Eylenbosch Dilbeek

De gloednieuwe Eylenbosch-site is intussen al enige tijd afgewerkt. De nieuwe inwoners konden alvast enkele maanden hun appartement intrekken. De enkele panden die voorzien zijn voor bedrijfsleven, staan wel nog leeg. Eentje daarvoor wordt een CRU-supermarkt. Eind 2019 maakte Colruyt Group bekend dat ze op die vernieuwde Eylenbosch-site langs Ninoofsesteenweg een gloednieuwe CRU-supermarkt wou inrichten.

foto Radio 2

Vakmensen gezocht in ruil voor werkzekerheid

“Het is in Dilbeek enorm moeilijk om de vacatures ingevuld te krijgen”, klinkt het bij woordvoerster Eva Biltereyst. “Het is voor heel de sector moeilijker om aan mensen te raken. De hele arbeidsmarkt ligt momenteel stil. Zo zijn we specifiek voor CRU Dilbeek nog op zoek naar zowel zaalmedewerkers al koks. Het gaat in totaal om een 15-tal openstaande vacatures en nodige vakmensen die ingezet kunnen worden. Het grote voordeel aan deze job is vooral de werkzekerheid die Colruyt Groep te bieden heeft." 

Foto Lennart Segers, Cru Overijse

Meest gelezen