Radio2

Derde overval op een Carrefour-winkel in Vilvoorde in twee weken tijd

De Carrefour Express op de James Ensorlaan in Vilvoorde is deze ochtend overvallen. Twee daders bedreigden rond 7.30 uur het personeel en gingen er met een som geld vandoor. Het is al de derde overval op een Carrefour in Vilvoorde in twee weken tijd. De politie is een onderzoek gestart.

Voor de derde keer in amper twee weken tijd kreeg een Carrefour-supermarkt in Vilvoorde overvallers over de vloer. Twee verdachten stapten de winkel op de James Ensorlaan binnen en toonden een handvuurwapen. Ze bedreigden het personeel en eisten geld, waarna ze wegvluchtten in een grijs voertuig. De politie is een onderzoek gestart en houdt rekening met een eventueel verband met de feiten die gepleegd werden op 29 augustus en 4 september in de winkel op de Leuvensestraat.

Meest gelezen