Foto: Radio 2

Tramverkeer kort onderbroken na woningbrand in Carnotstraat in Antwerpen

In Antwerpen heeft vanmorgen een brand gewoed in een appartementsgebouw in de Carnotstraat. Vermoedelijk is de brand ontstaan aan de wasmachine of de droogkast. Niemand raakte gewond. Door de bluswerken was er heel wat verkeershinder, en ook het tramverkeer was even onderbroken.

Rond 8.30 uur is er brand ontstaan in een appartementsgebouw in de Carnotstraat in Antwerpen. "De brand is ontstaan in een appartement op de derde verdieping, en er was een hevige rookontwikkeling", zegt Marie De Clercq van Brandweer Zone Antwerpen. De bewoner van het getroffen appartement kon op tijd buiten geraken en was erg onder de indruk. 

De brand is intussen geblust. De bewoner zal voorlopig ergens anders onderdak moeten zoeken, want de schade in het appartement is groot. Vermoedelijk is de brand ontstaan aan de wasmachine of de droogkast. 

De brand zorgde voor heel wat verkeershinder in de Carnotstraat want de brandweerwagens stonden op de tramsporen. 

Foto: Radio 2

Meest gelezen