MARNIK AERTS

Vier geparkeerde wagens beschadigd na aanrijding in Deurne

In de Jan Welterslaan aan het Bosuilstadion in Deurne zijn vanmorgen enkele geparkeerde wagens beschadigd geraakt na een aanrijding. De twee inzittenden vluchtten weg en lieten hun voertuig achter. 

Het ongeval gebeurde rond 6u vanochtend. In de Jan Welterslaan in Deurne reed een bestelwagen met Nederlandse nummerplaat in op een geparkeerde wagen. Dat gebeurde toen de bestuurder van de bestelwagen vanop de Bisschoppenhoflaan de Jan Welterslaan indraaide. 

Die zware botsing zorgde voor een kleine kettingreactie. Door de impact werd het aangereden voertuig vooruit geduwd en raakten in totaal vier geparkeerde wagens beschadigd. Op camerabeelden was te zien hoe de bestuurder en zijn passagier wegvluchtten en hun voertuig achterlieten. Dat werd getakeld voor verder onderzoek, zegt de politie. 

Ander ongeval, weer vluchtmisdrijf

In dezelfde straat gebeurde rond middernacht nog een ongeval, opnieuw met vluchtmisdrijf. Een 37-jarige bestuurster reed bij het uitrijden van een parking tegen een andere wagen. De vrouw stapte uit, maar reed kort nadien door. De politie kon haar wat verder tegenhouden. Ze legde een positieve ademtest af. Niemand raakte gewond.

Meest gelezen