Federale Politie

Politie Leuven zoekt agressieve aanrander

De politie van Leuven is op zoek naar een man die eind vorig jaar een vrouw heeft aangerand aan de spoedafdeling van het Heilig Hart-ziekenhuis. De vrouw was op weg naar haar werk toen ze werd lastig gevallen door een opdringerige en agressieve man. De dader heeft haar ook aangerand en de man is zichtbaar op camerabeelden van het ziekenhuis. 

"Op 17 december 2021 was een dame te voet onderweg naar haar werk", vertelt Mathieu Caudron van de Leuvense politie. "Om half zes 's ochtends is ze in de Consciencestraat, vlakbij de ingang van de afdeling spoedgevallen van het ziekenhuis, lastig gevallen door een onbekende man. De man was agressief en opdringerig en greep haar vast bij de schouders. De vrouw kon zich losrukken en vluchtte naar de zijingang van de spoedafdeling. Maar de man bleef haar volgen en kon haar opnieuw te pakken krijgen. Hij duwde de vrouw het struikgewas in en heeft haar aangerand", aldus Caudron. 

Camerabeelden

De dader is zichtbaar op camerabeelden van het ziekenhuis. Caudron beschrijft de verdachte: "Het is een kleine man, we schatten dat hij ongeveer 1,60 meter groot is. We schatten zijn leeftijd tussen de 20 en 30 jaar, hij heeft een getinte huidskleur en droeg een blauwe jas met kap en een donkere rugzak met witte boord."

Wie denkt de verdachte gezien te hebben kan de politie contacteren op het nummer 0800 30 300 of via dit emailadres

Federale Politie

Meest gelezen