Antwerpse politie betrapt man zonder rijbewijs 2 keer in half uur tijd

In Antwerpen is een man tweemaal in een halfuur tijd betrapt door de politie terwijl hij zonder geldig rijbewijs rondreed in de auto van zijn vader. Het voorlopig rijbewijs van de man was al meerdere jaren vervallen. De wagen werd in beslag genomen. 

Bij een politiecontrole van regio West in Antwerpen is een man tweemaal op dezelfde dag betrapt, terwijl hij zonder geldig rijbewijs rondreed in de auto van zijn vader. De politie kreeg hem in het oog door zijn onzeker rijgedrag. De man bleek onderweg met het voertuig van zijn vader, maar was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij had een voorlopig rijbewijs op zak dat al meerdere jaren geleden vervallen was. 

Toen de politie hem een eerste keer betrapte, moest de man de wagen aan de kant zetten om zijn tocht vervolgens te voet verder te zetten. Een halfuur later betrapte de politie hem opnieuw. De wagen werd toen in beslag genomen. 

Tijdens dezelfde politiecontrole werd ook aan andere bestuurder aan de kant gezet. Hij had een voorlopig rijbewijs, maar reed rond zonder begeleider en zonder ‘L’. De politie nam daarnaast ook nog twee voertuigen in beslag die niet verzekerd waren. 

Meest gelezen