MARNIK AERTS

Dodelijk ongeval in Meerhout: een broer (19) komt om, andere (15) naar ziekenhuis gebracht  

Op Kiezel in Meerhout is rond 11.20 uur een dodelijk ongeval gebeurd. Een auto botste met de zijkant tegen een betonnen duiker. De 19-jarige  chauffeur kwam daarbij om het leven. Zijn 15-jarige broer moest bevrijd worden en is naar het ziekenhuis overgebracht. 

Op Kiezel in Meerhout botste een auto rond 11.20 uur tegen een ballustrade en een betonnen duiker. De impact op het voertuig was groot want het botste met de zijkant tegen de obstakels. De 19-jarige bestuurder was op slag dood. Zijn 15-jarige broer zat op de achterbank. Hij moest bevrijd worden omdat zijn voet gekneld zat tussen verwrongen onderdelen van het voertuig. De hulpdiensten brachten hem naar het ziekenhuis. 

De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht. Een verkeersdeskundige is hiervoor ter plaatse. De straat is in beide richtingen afgesloten.

Meest gelezen