Helft tickethouders uitgesteld 100% Retro Festival vraagt geld terug: "Blij dat de helft in ons blijft geloven"

Bijna de helft van de mensen die een ticket hadden gekocht voor het 100% Retro Festival in Bobbejaanland heeft zijn geld teruggevraagd. Het festival zou normaal gezien een maand geleden worden gehouden. Maar omdat een van de sponsors het liet afweten en omdat er te weinig tickets verkocht waren, kon het festival niet doorgaan.

De helft van de tickethouders van het 100% Retro Festival vraagt zijn geld terug. Het festival vond normaal op 20 augustus plaats in het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart, maar werd één dag voordien geannuleerd. Daarop kregen de mensen die een ticket gekocht hadden de kans om hun geld terug te vragen. 

De organisatie is vooral blij dat de helft van de bezoekers toch besluit om hun ticket bij te houden voor de editie van 2023. "Het geeft ons moed en energie om er tegen aan te gaan. De mensen die hun ticket houden, tonen dat ze trouw zijn en dat maakt ons blij", vertelt Foets. 

De organisatie kreeg heel wat kritiek op het uitstellen van het festival. "We hebben heel wat moeten incasseren en willen ons excuseren voor het last minute afzeggen van het festival", voegt Foets nog toe. "Het heeft wel deugd gedaan om te zien dat er mensen zijn die ons wel blijven steunen."

Meest gelezen