Foto: Radio2

Brand in appartementsgebouw Edegem: wijk tijdje zonder stroom uit veiligheid

In Edegem zat een deel van de wijk Buizegem tijdelijk zonder stroom na een brand in de kelder van een appartementsgebouw in de straat Opstal. De brand is ontstaan aan de zekeringkast. Voor de veiligheid schakelde de elektriciteitsmaatschappij de stroom uit. De bewoners van het gebouw werden geëvacueerd, niemand raakte gewond.

In Edegem is kort na 11 uur een brand ontstaan in de zekeringkast in de kelder van een appartementsgebouw in de straat Opstal. De brand zorgde voor rookontwikkeling in het gebouw, maar is intussen onder controle. 

Voor de veiligheid schakelde de elektriciteitsmaatschappij de stroom in de hele wijk Buizegem tijdelijk uit. Om iets voor 14 uur maakte de politiezone HEKLA bekend dat de stroom terug werkt. Niemand raakte gewond en de bewoners van het appartementsgebouw werden geëvacueerd.

Meest gelezen