Foto: Radio 2

Auto belandt op zijkant tegen woning in zone 30 in Turnhout

In het centrum van Turnhout is vanmorgen een verkeersongeval gebeurd in een zone 30 aan een schoolpoort. Een auto botste op een asverschuiving en belandde op zijn zijkant tegen de gevel van een woning. De bestuurder, een jonge vrouw, raakte lichtgewond.  

Rond 6.30 uur is een auto op een asverschuiving gebotst in de Nijverheidstraat, dat is een plek waar geparkeerde auto's van kant wisselen. Nadat de auto ook nog tegen een geparkeerde auto was gebotst, belandde hij op zijn zijkant tegen de gevel van een woning. De brandweer moest de bestuurder, een jonge vrouw, langs de koffer uit haar auto halen. Ze liep lichte verwondingen op en is overgebracht naar het ziekenhuis. Enkele geparkeerde auto's raakten licht beschadigd. 

Het ongeval gebeurde in een zone 30 voor een schoolpoort. Buurtbewoners klagen al langer aan dat sommige bestuurders te hard rijden door de asverschuiving waardoor de situatie net onveiliger wordt. Het is ook niet het eerste ongeval op deze plek.

Meest gelezen