Automobilist overleden na klap tegen paal op afrit E314 in Houthalen-Helchteren

Bij een zwaar verkeersongeval op het op- en afrittencomplex van de E314 in Houthalen-Helchteren komende vanuit Nederland is een automobilist om het leven gekomen. Hij verloor vermoedelijk de controle over het stuur en reed tegen een verlichtingspaal.

Omstreeks 17 uur liep het mis voor de bestuurder van een auto die het op- en afrittencomplex in Houthalen-Helchteren had genomen. Hij reed op de parallelweg voor de richting naar de industriezone in Houthalen, toen hij vermoedelijk de controle over het stuur verloor. Het voertuig reed tegen een verlichtingspaal.

De brandweer kwam ter plaatse om de automobilist, die in het wrak gekneld zat, te bevrijden. De hulpdiensten probeerden hem de eerste zorgen toe te dienen, maar hulp mocht niet meer baten. Het verkeersongeval veroorzaakt bijna geen hinder op de E314.

Meest gelezen