Huis in Sint-Joost-ten-Node voor de tweede keer beschoten in enkele dagen tijd

In de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node hebben onbekenden voor de tweede keer in enkele dagen tijd een woning beschoten. De politie onderzoekt de zaak, maar voorlopig werd er niemand opgepakt.

"Vannacht omstreeks 3 uur werden onze diensten opgeroepen voor schoten in de Warmoesstraat”, zegt Audrey Dereymaeker van de zone Brussel Noord. "Toen ze ter plaatse kwam, constateerde de politie dat een woning meerdere keren beschoten was. Niemand raakte daarbij gewond. De technische recherche van de federale politie en een ballistisch deskundige werden door het parket ter plaatse gestuurd voor verder onderzoek. De politiezone geeft geen verdere commentaar.”

Eerder deze week, in de nacht van woensdag op donderdag, werd dezelfde woning ook al beschoten door onbekenden. Ook toen raakte niemand gewond. Politie en parket onderzoeken beide zaken, maar volgens een bron dicht bij het onderzoek werden er voorlopig nog geen arrestaties uitgevoerd. 

Meest gelezen