Radio 2

Verdacht voertuig onderschept na schietpartij in Deurne

In Deurne zijn aan de Van Havrelei, vlak bij de Arenawijk, verschillende schoten gehoord. De politie kwam ter plaatse en stelde een perimeter in. Even later kon aan de Singel in Borgerhout een verdacht voertuig worden onderschept. De inzittenden zijn opgepakt en worden verhoord.

In de buurt van het schietincident is een veiligheidsperimeter ingesteld. De politie kamde de ruime omgeving uit. Ter hoogte van de Singel in Borgerhout kon het Snelle Respons Team een verdacht voertuig onderscheppen.

De inzittenden zijn meegenomen voor verhoor. Of ze bij de feiten betrokken zijn, moet verder onderzoek uitwijzen. Het gerechtelijk labo komt ter plaatse voor het sporenonderzoek. Bij de schietpartij vielen, zover bekend, geen gewonden.

Meest gelezen