Belga

Feestvierders kunnen voor 39 euro jaarabonnement nemen op Hasseltse nachtclub Versuz

Voor zijn 20e verjaardag heeft nachtclub Versuz in Hasselt een jaarabonnement in het leven geroepen. Voor 39 euro per jaar krijg je onbeperkt toegang tot de club op donderdag, zaterdag en maandag. Enkel voor bijzondere avonden betalen abonnees een extra toeslag. 

"Met deze voordelige abonnementsformule willen we jongeren die deze festivalzomer voor het eerst in contact gekomen zijn met de Versuz de nachtclub voordelig laten ontdekken", klinkt het enthousiast bij zaakvoerder Yves Smolders. "Maar ook onze trouwe bezoekers willen we verrassen en belonen na 20 jaar."

De nachtclub viert dit jaar zijn 20ste verjaardag. Er staan heel wat grote optredens op de planning, maar nu komt er ook een abonnement op de nachtclub. Abonnees krijgen een jaar lang onbeperkt toegang tot de club op donderdag, zaterdag en maandag. Enkel bij bijzondere thema-avonden of wanneer een bekende, internationale artiest langskomt, betalen abonnees een kleine toelage. Feestvierders hebben ook onbeperkt toegang tot de pop-upconcerten zoals zomerbar Ipanema en de après-ski Moose bars. 

Vanaf vandaag tot en met 31 december kunnen feestvierders zich een jaarabonnement aanschaffen voor 39 euro. Vanaf 1 januari 2023 betaal je 45 euro. 

Meest gelezen