Videospeler inladen...

Vlaams viceminister-president Hilde Crevits (CD&V) 4 weken langer met ziekteverlof: "Soms ga je te lang en te diep in het rood"

Vlaams viceminister-president Hilde Crevits (CD&V) moet 4 weken langer in ziekteverlof blijven nadat ze vorige week onwel was geworden tijdens de begrotingsonderhandelingen. Dat meldt ze op Instagram. "Op doktersbevel staan de volgende 4 weken volledig in het teken van volledig herstel."

Op zaterdag 24 september raakte Crevits even buiten bewustzijn tijdens de onderhandelingen voor de Septemberverklaring. De hulpdiensten werden erbij gehaald en de minister werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De dag erop liet ze via Twitter weten dat "het goed komt, met enkele dagen rust". Afgelopen week bleef Crevits wel vanop afstand betrokken bij de moeilijke begrotingsonderhandelingen en op woensdag kwam ze ook naar Brussel. Maar zowel bij de Septemberverklaring van donderdag als tijdens het debat (gisteren) moest ze verstek laten. De enkele dagen rust zijn nu 4 weken geworden.

"Soms ga je te lang en te diep in het rood", laat ze op Instagram weten. "Ik dacht eerlijk gezegd dat mij dit niet zou overkomen, en toch. (...) Ik had het liever anders gewild." Collega-ministers Benjamin Dalle en Jo Brouns vallen in. 

(lees voort onder de post)

Intussen komen de eerste reacties binnen van collega-politici die Crevits op Twitter beterschap wensen: 

Meest gelezen