Foto: Zizi Boutique

Antwerpse winkel pakt uit met lekkers voor volwassenen: "Glitterwafels in de vorm van penis of vagina"

Vanaf morgen opent in Antwerpen een opvallende nieuwe winkel. Een wafelhuisje waar wafels in de vorm van een penis of vagina te koop zijn. "We willen een positieve noot brengen in deze moeilijke tijd", vertelt oprichter Maarten Bovée.

Wafels in de vorm van een penis of vagina, vanaf morgen zijn ze te koop in 'Zizi Boutique', een opvallende nieuwe wafelwinkel in een zijstraat van de Meir in Antwerpen. Hoewel de officiële opening pas op maandag is, konden geïnteresseerden gisteren al eens een kijkje nemen. "Ik zag alleen maar enthousiasme en veel lachende gezichten", vertelt oprichter Maarten Bovée.

We moeten onszelf niet altijd te serieus nemen, het draait niet om de vorm van de wafel

Maarten Bovée, oprichter 'Zizi Boutique'

"Eigenlijk zijn we gewoon een winkel die wafels verkoopt", legt Bovée uit, "alleen zijn die in de vorm van een penis of vagina, die we ook nog versieren met chocolade en glitters." Bovée had het idee al eens gezien op Instagram, maar geraakte er pas tijdens een vakantie in Parijs van overtuigd. "Daar was ook zo'n winkel en we zagen alleen maar mensen die enorm veel plezier hadden."

Volgens Bovée lanceren meer en meer landen en steden zo'n winkel. Ook Antwerpen kon dus niet achterblijven. "We moeten onszelf niet altijd te serieus nemen. Het draait niet om de vorm van de wafel, het is vooral een manier om in deze moeilijke tijd nog eens iets ludieks te doen." Hoewel Bovée zich niet op kinderen richt, is er ook voor hen een wafel voorzien, zij het in de vorm van een vlinder.

Plannen voor meer winkels

Afgelopen zaterdag konden geïnteresseerden alvast een kijkje nemen in de winkel. "Er zijn toch al heel wat mensen gekomen", vertelt Bovée. "Iedereen was erg enthousiast, er waren alleen maar lachende gezichten en daar doen we het voor." Hij kijkt dan ook al naar de toekomst. "Het is onze ambitie om in verschillende steden een winkel te openen en ons te richten op plaatsen waar veel toeristen en studenten zijn." 

Meest gelezen