In 2019 was P!nk één van de headliners op Rock Werchter
Chris Stessens

Na Rock Werchter 2019: P!nk komt terug naar België voor Werchter Boutique 2023 

De Amerikaanse zangeres P!nk (43) wordt de headliner van de eerstvolgende Werchter Boutique. Dat dagfestival wordt georganiseerd op zaterdag 17 juni 2023, één dag voor het uitverkochte TW Classic met Bruce Springsteen. 

De naam van P!nk als headliner voor Werchter Boutique 2023 circuleerde eerder al online. Via de website van Ticketmaster was heel even te lezen dat de Golden Circle-tickets voor Werchter Boutique 2023 toegang zouden geven tot een concert van P!nk. Organisator Live Nation bevestigt dat gerucht door P!nk nu officieel aan te kondigen als hoofdact voor Werchter Boutique.

De Amerikaanse popzangeres scoorde haar eerste hit "Get the party started" in 2001 en duikt sindsdien met de regelmaat van de klok op in de hitparades. In 2021 bracht P!nk samen met haar dochter Willow Sage het gevoelige duet "Cover me in sunshine" uit.

Vier jaar na haar headlinershow op Rock Werchter keert P!nk terug naar het Festivalpark. Op Rock Werchter 2019 speelde de Amerikaanse popster als één van de headliners een show met veel hits, en het nodige visuele spektakel. 

Tijdens die drukke Europese tournee in de zomer van 2019 heeft P!nk zich laten volgen door een cameraploeg. Resultaat: de documentaire "All I know so far", over de combinatie van haar job en het gezinsleven. P!nk is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. Haar hele gezin reisde tijdens die Europese tournee mee in haar kielzog.

Met de aankondiging van P!nk als headliner voor Werchter Boutique valt de zomerprogrammatie in het Festivalpark in Werchter meer en meer in de plooi. Op 24 juni - het weekend na Werchter Boutique en TW Classic - speelt popfenomeen Harry Styles een soloconcert voor een uitverkochte festivalwei. En een weekend later is het tijd voor Rock Werchter 2023, van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Voor het vierdaagse festival zijn nog geen namen bekendgemaakt.

Meest gelezen