Geen Justin Bieber in Sportpaleis volgend jaar: popster stelt rest wereldtournee uit

Justin Bieber heeft alle resterende optredens van zijn wereldtournee uitgesteld naar een later moment in 2023. Dat betekent dat de Canadese zanger op 20 en 21 maart niet in het Antwerpse Sportpaleis zal staan.

De tournee moest eigenlijk begin 2020 van start gaan, maar vanwege de coronapandemie werd deze uitgesteld naar februari dit jaar. Bieber gaf tot nu toe optredens in tien verschillende landen, waaronder Brazilië, waar hij voor het laatst optrad.

Bieber kampt met het syndroom van Ramsay-Hunt en had eerder dit jaar daardoor last van een gezichtsverlamming. Begin september maakte hij bekend dat hij om gezondheidsredenen zijn tournee even pauzeerde. Een kleine twee weken later meldde de zanger dat hij zijn concerten tot en met 18 oktober zou annuleren. 

De reeks optredens die Bieber nu verder heeft geschrapt, stond tot en met 25 maart 2023 op het programma. Mensen met een ticket worden nog geïnformeerd over eventuele volgende stappen.

Meest gelezen