Zorgpersoneel Oostende getrakteerd op vlucht langs de kust

In Oostende werd het zorgpersoneel getrakteerd op een vlucht langs de kustlijn om hen te bedanken voor het harde werk gedurende de coronaperiode. 

"Vandaag willen we het verzorgend personeel bedanken dat zich zo hard heeft ingespannen in het begin van de coronacrisis", zegt Michel van de Noordzee Vliegclub. "We wilden tonen dat het publiek waardering heeft voor het werk dat ze deden." En dus krijgen de zorgverleners een gratis vlucht.

Maar het gaat verder dan de zorgverleners alleen. "Iedereen die geholpen heeft, zelfs de poetsvrouwen in de ziekenhuizen, bedanken we." En dat ze dankbaar zijn, bewijzen de piloten door te vliegen. "Elke piloot betaalt de vlucht zelf, en de luchthaven rekent vandaag geen landingstaksen aan."

En de mensen die mee mogen vliegen? Die zijn gelukkig. "Het is een unieke ervaring, we zijn blij dat er op zo'n manier aan ons gedacht wordt", klinkt het.

Meest gelezen