Videospeler inladen...

Alweer woning beschoten in Wilrijk, mogelijke verdachte opgepakt in Nederland 

In Wilrijk is er opnieuw een woning beschoten. Het gaat om een huis in de Klaproosstraat dat vorige week ook al geviseerd werd. De politie en labo kwamen ter plaatse voor onderzoek. Een mogelijke verdachte is opgepakt in Nederland.

Rond middernacht zijn er opnieuw schoten gelost op een huis in de Klaproosstraat in Wilrijk. De woning werd vorige week donderdag nog bestookt met vuurwerk. De omvang van de schade is nog niet bekend.

Zoals vorige keer, stond er een mobiele bewakingscamera van de politie opgesteld aan de overkant van de geviseerde woning. De politie en labo kwamen ter plaatse voor onderzoek. Ook nu loopt een onderzoek over de link met het drugsmilieu. In Nederland is een verdachte opgepakt die mogelijk betrokken is bij de beschieting.

 

BEKIJK - Opnieuw een ontploffing in Wilrijk:

Videospeler inladen...
Foto: Radio2

Meest gelezen