Bouwvakker (22) valt van stelling in Turnhout en raakt levensgevaarlijk gewond

In Turnhout is een 22-jarige bouwvakker levensgevaarlijk gewond geraakt na een arbeidsongeval. Hij viel van een stelling en vecht in het ziekenhuis voor zijn leven. 

Een 22-jarige bouwvakker is levensgevaarlijk gewond geraakt na een arbeidsongeval in de Bareelstraat in Turnhout. Het slachtoffer viel er van een stelling naar beneden.

Arbeiders waren gisterennamiddag op een bouwwerf een stelling aan het afbreken. Na een tijdje liep het fout. Een 22-jarige Portugese bouwvakker viel naar beneden en kwam op een lager deel van de stelling terecht. Hij kreeg meteen de eerste zorg toegediend en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar vecht hij nog altijd voor zijn leven.

Verder onderzoek moet de precieze omstandigheden van het arbeidsongeval aan het licht brengen. De collega’s van het slachtoffer konden nog niet verhoord worden omdat er gisterenavond geen tolk beschikbaar was.

Meest gelezen