MARNIK AERTS

Vrouw rijdt in vitrine dierenwinkel in Tongerlo

Aan de Langstraat in Tongerlo, bij Westerlo is een auto in de vitrine van een dierenspeciaalzaak gereden. De gevel raakte zwaar beschadigd, maar er vielen geen gewonden. Ook de dieren bleven ongedeerd.

Een bezoekster van de dierenspeciaalzaak aan de Langstraat in Tongerlo, bij Westerlo is met haar wagen in de vitrine van de winkel gereden. "De dame in kwestie is klant bij ons, en heeft nog nooit een ongeval veroorzaakt. Mogelijk is haar auto per ongeluk naar voren geschoten en ze is zo in onze vitrine beland", zegt uitbaatster Daisy Bonné.

Zelf kwam ze er met de schrik vanaf. Ook de dieren liepen geen verwondingen op. "Die zitten allemaal achteraan in de zaak. In de vitrine stonden enkel lege kooien".

De gevel van het pand raakte zwaar beschadigd, maar de winkel blijft gewoon open, benadrukt Daisy. "We hebben een alarm en zullen ervoor zorgen dat de winkel vanavond goed is afgesloten, zodat we de gewone openingstijden kunnen aanhouden." 

MARNIK AERTS

Meest gelezen