radio 2

Appartement beschoten in Rumst

In de Vissersstraat in Rumst is een appartement beschoten. Niemand raakte gewond. Het parket onderzoekt of er een link is met het drugsmilieu.

Iets voor middernacht is een appartement aan de Vissersstraat in Rumst beschoten. Niemand raakte gewond maar het parket gaat wel onderzoeken of er een link is met het drugsmilieu.

"We hebben een onderzoeksrechter gevorderd om het schietincident te onderzoeken en te kijken of er een link is met het drugsmilieu. Er vielen geen gewonden en er zijn voorlopig ook geen verdachten opgepakt", zegt het Antwerpse parket. Meer info willen ze voorlopig niet kwijt.

Een buurman werd opgeschrikt door twee knallen. Toen hij aan het raam ging kijken om te zien wat er aan de hand was, zag hij 2 mannen weglopen. Het geviseerde appartement op de 1ste verdieping staat al een tijdje leeg. Volgens een andere buurman zouden de vroegere bewoners eerder al in aanraking gekomen zijn met politie en parket.

Meest gelezen