PhotoNews

Extreem geval van verkeersagressie: man steekt bestuurder neer in Geluwe

In Geluwe bij Wervik heeft een man een automobilist aangevallen met een mes. De verdachte liep op de rijbaan en ging door het lint toen de bestuurder hem vroeg om plaats te maken. De bestuurder incasseerde verschillende messteken, maar mocht intussen het ziekenhuis verlaten. De verdachte is aangehouden en staat onder elektronisch toezicht. 

Vrijdagavond reed de automobilist in een smalle straat toen er op de weg twee mannen liepen. Daarop vroeg de bestuurder het duo om plaats te maken. Een van de twee ging daardoor door het lint. De man haalde een mes boven en diende enkele messteken toe. Bij de automobilist zaten ook zijn vrouw en kind in de auto. Zij brachten hem naar de spoeddienst voor verzorging. 

Het slachtoffer mocht intussen het ziekenhuis verlaten. Ook de verdachte werd na zijn arrestatie naar de spoeddienst gebracht voor verzorging. De verdachte is aangehouden,  en staat onder elektronisch toezicht voor poging doodslag.

 

Meest gelezen