© VRT - Tine Renaux

Thuis-acteurs lopen mee met collega en ambassadeur Mathias Vergels tijdens Warmathon in Brussel

Op woensdag 21 december lopen niet alleen Mathias Vergels, maar nog een heel aantal andere Thuis-acteurs mee met de Warmathon in Brussel. Onder meer Tine Priem (Tamara), Nawfel Bardad-Daidj (Adil) en Jeroen Lenaerts (Tim) zullen hun sportschoenen aantrekken om geld in te zamelen voor projecten rond kansarmoede.

Tijdens de slotweek van De Warmste Week (van 19 tot en met 24 december) kunnen sportievelingen zich uitleven op de Warmathons. Van maandag tot en met vrijdag kunnen ze terecht in één van de vijf steden waar zo'n loopevenement georganiseerd wordt.

Dit jaar zullen er op die vijf locaties ook bekende ambassadeurs meesporten. Het gaat om Stephanie Planckaert in Brugge op maandag 19 december, Ketnet-wrapper Sarah Mouhamou in Sint-Niklaas op dinsdag 20 december, acteur Mathias Vergels in Brussel op woensdag 21 december, presentator Dieter Coppens op donderdag 22 december in Mechelen en zanger Maksim Stojanac in Leuven op vrijdag 23 december.

Vandaag maakten Thuis-acteurs Lynn Van den Broeck en Nawfel Bardad-Daidj, die Viv en Adil vertolken in de Eén-serie Thuis, dat Mathias Vergels (Lowie) niet de enige Thuis-acteur is die op de Warmathon in Brussel de loopschoenen zal aantrekken. Ook zij zullen meelopen en ze brengen nog heel wat andere leden van de cast van Thuis mee, onder wie Bram Spooren (Ilias), Katrien De Ruysscher (Judith), Lauren Müller (Thilly), Tine Priem (Tamara), Christophe Haddad (Bob) en Jeroen Lenaerts (Tim).

BEKIJK - Nawfel Bardad-Daidj (Adil) warmt al even op in de MNM-studio:

Videospeler inladen...

De opbrengst van de Warmathons gaat naar projecten rond kansarmoede, het thema van De Warmste Week dit jaar. Zelf zin om mee te lopen of wandelen? Inschrijven kan via dewarmsteweek.be. Daar vind je ook alle praktische info.

Meest gelezen