5 verdachten van drugshandel opgepakt bij huiszoekingen in Antwerpen, Deurne, Merksem en Wommelgem

Vandaag zijn 5 twintigers opgepakt tijdens huiszoekingen in Antwerpen, Deurne, Merksem en Wommelgem. Ze worden verdacht van de invoer van minstens 20 kilogram cocaïne. Ze zouden daarvoor gebruik gemaakt hebben van geëncrypteerde telefoontoestellen. Bij de huiszoekingen werden 40.000 euro cash, luxehorloges en een geldtelmachine in beslag genomen. 2 verdachten van 24 en 25 zijn vrijgelaten onder voorwaarden.

In een onderzoek naar de invoer van verdovende middelen zijn vandaag 5 verdachten gearresteerd. Dat gebeurde tijdens huiszoekingen in Antwerpen, Deurne, Merksem en Wommelgem. Specialisten van de politie hadden geëncrypteerde berichten van Sky ECC gekraakt. Die leidden naar de vijf mannen van 23, 24 en 25 jaar. Zij worden gelinkt aan de invoer van minstens 20 kilogram cocaïne en hadden daarvoor gebruik gemaakt van SKY communicatie. 

 

De politie nam ook 40.000 euro cash geld, luxehorloges en een geldtelmachine in beslag. Twee verdachten van 24 en 25 jaar werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter en zijn vrijgelaten onder voorwaarden. 

 

 

Meest gelezen