Pixabay

Gepimpte golfkarretjes brengen je tijdens kerstweekends in Halle gratis van randparking naar centrum

Wie tijdens de kerstweekends en -nocturnes Halle wil bezoeken, kan gratis gebruikmaken van de kerstshuttles. Die gepimpte golfkarretjes zullen een vast traject volgen en voeren de klanten van en naar de randparking en het centrum.

De handelaars in Halle halen dit jaar opnieuw alles uit de kast om klanten naar Halle te lokken. Tijdens de weekends van 10, 11 en 17, 18 en 24 en 31 december kunnen bezoekers gratis met de kerstshuttle van en naar het centrum.

Ook tijdens de twee nocturnes op 22 en 23 december zullen de golfkarretjes klaarstaan om bezoekers te vervoeren. Dan zijn de Halse handelaars open tot 20 uur en kunnen bezoekers deelnemen aan een lichtjeswandeling. Wie tussen 19 uur en 20 uur aan de wandeling begint, krijgt een gratis LED Foam Stick. Ook zijn er tijdens de wandeling verschillende stopplaatsen voorzien met animatie van onder andere White Magical Horses, Marino Punk en Popacademix.

Eindejaarsactie

Ook dit jaar kunnen de jongste bezoekers een foto nemen in het Huis van de Kerstman. Daarnaast is er opnieuw een eindejaarsactie voor kerstshoppers. Deze keer is dat een spaaractie waarbij klanten bij elke aankoop een sticker krijgen. Met vijf stickers is een volledige kaart gevuld en maak je kans op een juwelenset van 300 euro bij juwelier Bosmans. Begin januari worden vijf winnaars geloot.

Meest gelezen