Google Streetview

Vijftiger valt waarschijnlijk in slaap achter het stuur en komt om bij ongeval in Beersel

Een 51-jarige man uit Anderlecht is om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de ring rond Brussel in Beersel. Dat meldt het parket van Halle-Vilvoorde. Vermoedelijk is de man in slaap gevallen tijdens het rijden.

Het ongeval gebeurde iets over 3 uur woensdagochtend, op de Brusselse buitenring ter hoogte van de op- en afritten van Beersel. Zonder een echte aanleiding is de vijftiger in de grasberm aan de linkerkant van de weg beland, om daarna gekatapulteerd te worden naar de andere kant. Dat blijkt uit camerabeelden en uit het verslag van de verkeersdeskundige. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. 

De man was niet onder invloed van drank of drugs. Het parket vermoedt dat hij in slaap is gevallen achter het stuur.

Meest gelezen