Radio2

Bestelwagen van Bpost gegrepen door trein in Veurne

Aan de spoorwegovergang in de Pannestraat in Veurne is het tot een aanrijding gekomen tussen een bestelwagen van Bpost en een trein. De schade valt mee en niemand raakte gewond.

Rond 14 uur reed een werknemer van Bpost met zijn bestelwagen ter hoogte van de spoorwegovergang in de Pannestraat. Een trein die net voorbij kwam, reed tegen de bestelwagen. De trein was nog maar net vertrokken in het station vlakbij en reed nog traag. De trein greep de bestelwagen aan de voorkant en het voertuig raakte zwaar beschadigd. Gelukkig kon de chauffeur zelf en op tijd uit zijn bestelwagen geraken, hij raakte niet gewond. 

Door de aanrijding is het treinverkeer tussen De Panne en Lichtervelde verstoord maar er rijden wel vervangbussen. De NMBS raadt aan om tussen Lichtervelde en Gent Sint-Pieters via Kortrijk te reizen. 

Meest gelezen