Kom de Rode Duivels gratis aanmoedigen in de Kruitfabriek te Vilvoorde

De Kruitfabriek in Vilvoorde heeft beslist om geen inkom te vragen voor de allesbeslissende groepswedstrijd van de Rode Duivels tegen Kroatië.  Bij de vorige matchen op groot scherm moesten supporters nog 10 euro betalen.

"We hebben twee redenen om de toegang voor de wedstrijd tegen Kroatië nu gratis te maken", zegt uitbater Didier Cortois van de Kruitfabriek in Vilvoorde. "Enerzijds is er de beperkte interesse voor de wedstrijd op zich. De ticketverkoop viel inderdaad tegen. Anderzijds hebben we zin om die laatste wedstrijd nog eens alles te geven voor de Rode Duivels. We willen vooral sfeer creëren en dat willen we dan graag doen met zoveel mogelijk mensen. Als ze de wedstrijd winnen, zijn ze gekwalificeerd en persoonlijk vind ik dat er momenteel te veel negativiteit rond de Belgische ploeg hangt. We mogen toch niet vergeten dat de Belgen de afgelopen tien jaar toch goed gepresteerd hebben en we willen hen daar toch dankbaar voor zijn", zegt Cortois nog. "Daar wil ik tijdens de wedstrijd aan denken, wat ook het resultaat zal zijn."

Tickets terugbetaald

"Een ticket voor de vorige groepswedstrijden kostte nog 10 euro, maar wie al een ticket voor de match tegen Kroatië had gekocht, krijgt dat terugbetaald of kan dat inruilen voor drank- en/of eetbonnetjes", zegt Didier Cortois. "Als mensen wat vroeger van hun werkgever naar huis mogen, hopen we toch enkele honderden supporters te mogen ontvangen in de Kruitfabriek", besluit Cortois.

Meest gelezen