Vitrine van muziekwinkel in Geel gaat viraal dankzij post van rockster Bruce Springsteen

De Amerikaanse rockster Bruce Springsteen heeft een foto van de vitrine van "Tony's Muziekhuis", een platenzaak in Geel, op zijn sociale media gezet. Samen met platenmaatschappij Sony Music Belgium had uitbater Tony zijn uitstalraam helemaal in het teken van het nieuwe album van The Boss aangekleed. 

Het uitstalraam van "Tony's Muziekhuis" aan de Pas in Geel gaat de wereld rond dankzij een post op Facebook van de Amerikaanse rockmuzikant Bruce Springsteen. De etalage staat helemaal in het teken van zijn nieuwe album "Only The Strong Survive". "Mensen van de platenfirma Sony Music Belgium hadden mijn zaak uitgekozen om de etalage aan te kleden met items naar aanleiding van het nieuwe album van Bruce Springsteen", vertelt uitbater Tony Janssens. "Ik was wat verbaasd maar ook aangenaam verrast natuurlijk. Ik heb geen idee waarom ze naar mij zijn gestapt. Ze hebben dan een foto genomen en doorgespeeld aan zijn entourage."

Ik denk dat hij zelf ook nog wel eens op komst is
Tony Janssens, uitbater

De dochter van Bruce Springsteen is een paardrijdster en vertoeft soms in België, mogelijk heeft zij iets gehoord over de platenzaak. "Ik heb vernomen dat ze ook in een manege in de buurt van Geel zou zijn geweest. Zo is de bal misschien aan het rollen gegaan. Bruce is ook al eens met haar meegeweest. Ik denk dat hij ooit nog wel eens op komst is. Ik hoor hem graag". Ze hadden onder meer enkele canvassen bij met foto's van de platenhoes. Tony heeft er dan nog wat posters, cd's en lp's aan toegevoegd. De etalage is intussen al veranderd, Sony nam na een uurtje weer alles mee.

Twee jaar geleden had Sony Music Belgium ook onder meer de platenzaak van Tony uitgekozen om er een raamschildering van Bruce Springsteen op te zetten. Die haalde toen de Twitterpagina van The Boss. "Het heeft me toen geen internationale klanten opgeleverd, maar wie weet gebeurt dat nog wel eens", besluit Tony.

Meest gelezen