Grote politiecontrole op feestvierders in Malle

Afgelopen nacht hebben de lokale en federale politie een grote controle gehouden in het uitgaansleven in Westmalle. Er werd gecontroleerd aan een danscafé en een discotheek die de afgelopen maanden voor overlast hebben gezorgd. Alle feestvierders werden gecontroleerd maar niemand werd aangehouden.

De lokale en federale politie hebben afgelopen nacht een grote controle gehouden aan Danskafee 't Hofke en discotheek The Missing Link in Westmalle. Daarbij werden ook drugshonden ingezet. Er waren de afgelopen maanden onder meer klachten over vechtpartijen, vandalisme en wildplassen. 

Er kwam daarom onder meer een verbod op alcohol op straat. De bezoekers van de uitgaansgelegenheden worden ook gewezen op de regels om overlast tegen te gaan. De discotheek werkt tegenwoordig ook met lidkaarten en je mag er gratis naar het toilet om wildplassen te vermijden. Bij de actie van afgelopen nacht zijn geen zware feiten vastgesteld. Niemand is aangehouden.

Meest gelezen