Google Street View

300 muzikanten brengen Carmina Burana in CC Hasselt

In het Cultureel Centrum van Hasselt is het iconische Carmina Burana door 300 muzikanten gebracht. Vijf Limburgse koren, aangevuld met een kinderkoor, drie solisten en een symfonisch orkest voerden het werk van componist Carl Orff op indrukwekkende wijze op.

Onder leiding van dirigent Pieter Schuermans voerden 300 muzikanten het iconische Carmina Burana van componist Carl Orff op. Vijf Limburgse koren werden voor de uitvoering ingeschakeld, samen met een symfonisch orkest en drie solisten. 

De grootste voorstelling stond in het teken van Festififty, de feesten naar aanleiding van het 50-jarige bestaan van het Hasseltse Cultuurcentrum.

BEKIJK - 300 muzikanten geven het beste van zichzelf in het cultuurcentrum van Hasselt:

Videospeler inladen...

Meest gelezen