Twee ambulanciers gewond door agressieve patiënt in Antwerpen

Aan de Wetstraat in Antwerpen zijn twee ambulanciers gewond geraakt toen ze een man thuis wilden ophalen. De man kloeg over pijn maar had het ook psychisch lastig. Hij viel de ambulanciers aan. De politie moest ter plaatse komen. Geboeid werd de man door een andere ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een interventie van twee ambulanciers vanmiddag aan de Wetstraat in Antwerpen is niet zonder slag of stoot verlopen. Een man kloeg over pijn en had gevraagd om een ziekenwagen te bellen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, werd de man agressief. Hij bleek het ook psychisch moeilijk te hebben. De ambulanciers werden aangevallen. Eén van hen brak daarbij een vinger. De politie werd opgeroepen en de agenten hebben de man geboeid. Hij is dan met een andere ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

De ambulanciers zijn verzorgd in het ziekenhuis en zijn enkele dagen arbeidsongeschikt.

Meest gelezen