Foto: Radio 2

Bejaarde vrouw overlijdt na uitslaande brand in Brasschaat

In Brasschaat is een vrouw (97) overleden, nadat ze bewusteloos in haar bed lag in een brandend huis aan de Lage Kaart. De brandweer kon haar uit de uitslaande brand redden, maar ze overleed uiteindelijk aan haar verwondingen. De schade aan het rijhuis is groot: het is onbewoonbaar verklaard.

In Brasschaat is een vrouw overleden aan haar verwondingen na een felle brand in een rijhuis aan de Lage Kaart. Dat meldt de politie aan Radio2 in Antwerpen. Toen de brandweer zondagavond ter plaatse kwam, was er sprake van uitslaande vlammen. De vrouw lag bewusteloos in bed en de brandweer kon haar nog redden, maar ze overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

Volgens de brandweer heeft het vooral gebrand in een keuken aan de achterkant van het gebouw. Hoe de brand ontstaan is, wordt nog onderzocht. De schade aan het gebouw is alvast groot. Het huis is onbewoonbaar verklaard.

Meest gelezen