Agentschap Opgroeien trekt vergunning onthaalouder Hulshout in

In Hulshout heeft het Agentschap Opgroeien de vergunning van een onthaalouder ingetrokken. Dat bevestigt het Agentschap aan onze redactie. Er waren grote zorgen over de veiligheid van de kinderen in de opvang.

I

Het Agentschap Opgroeien heeft de vergunning van een onthaalouder in Hulshout ingetrokken. Dat gebeurde al eind november, volgens het Agentschap "met dringende noodzakelijkheid". Eerder plaatste organisator Ferm Kinderopvang de onthaalouder al op non-actief. 

Volgens het Agentschap Opgroeien dook er onlangs informatie op die zorgen baarde over de veiligheid van de kinderen in de opvang. Zowel de organisator, Ferm Kinderopvang, de ouders als het lokale bestuur werden hierover ingelicht. Ferm vangt de kinderen die bij de onthaalouder zaten nu op en zoekt samen met hun ouders naar een andere opvang, laat het Agentschap nog weten.

Meest gelezen