De villa waar de brand zich heeft afgespeeld
Radio2

Villa in Harelbeke tijdelijk onbewoonbaar na zware brand

In Harelbeke is een villa tijdelijk onbewoonbaar nadat er een zware brand is uitgebroken. Het vuur startte in de badkamer. De bewoners konden op tijd aan het vuur ontsnappen dankzij de rookmelders. 

Dinsdagochtend rond 6.30 uur brak een zware brand uit in een villa langs de Vlaanderenlaan in Harelbeke. De bewoners merkten de brand op toen ze gewekt werden door de rookmelders. De brand startte in de badkamer. De bewoners verwittigden de brandweer en haalden daarna hun auto’s uit de garage.

De brandweer kreeg de uitslaande brand snel onder controle. De brand richtte heel wat schade aan. De bovenverdieping liep rookschade op. Op het gelijkvloers is er waterschade. De badkamer, waar de brand startte, is volledig vernield. De twee bewoners bleven ongedeerd, maar zullen tijdelijk ergens anders onderdak moeten zoeken. 

Meest gelezen