Toerisme Vlaams-Brabant

Provincie Vlaams-Brabant deelt Toerisme Awards uit aan beste wandelroutes en tofste logeerplek 

Toerisme Vlaams-Brabant organiseert voor de derde keer de Toerisme Awards. Er worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën waaronder 'Erfgoed', 'Hét wandelproduct' en 'Logies'. Het publiek kan tot eind maart zijn stem uitbrengen.

Een onafhankelijke jury nomineerde telkens drie inzendingen voor de vijf categorieën van de Toerisme Awards. Er waren in totaal 77 kandidaten. In de categorie 'Erfgoed' maken de abdij en de microbrouwerij van Grimbergen, het Felix Art & Eco Museum en de Molenwerkgroep Betekom kans op de titel. Ook voor hét wandelproduct van het jaar of de meest fietsvriendelijke onderneming kan er gestemd worden.

Het Hof Van Vlaanderen in Langdorp wil graag de meest inclusieve onderneming van het jaar worden. Net als Station Racour in Landen en De Schuur in Tienen.

Stemmen

​Stemmen op je favoriete initiatieven kan via de website van de Toerisme Awards tot 21 maart. Tijdens de prijsuitreiking op 29 maart krijgen de genomineerden te horen wie de gegeerde award in ontvangst mag nemen.

Je kan een keer stemmen per categorie en je maakt bovendien kans op een waardebon om te logeren in Vlaams-Brabant. 

Meest gelezen