2021 Invision

Paris Hilton en man Carter Reum verwelkomen eerste kindje via draagmoeder: "We barsten uit elkaar van liefde"

De Amerikaanse realityster Paris Hilton (41) en haar man Carter Reum (41) zijn ouders geworden van een zoontje. "Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe geliefd je al bent", schrijft Hilton op Instagram. De jongen, wiens naam nog niet bekend is, kwam ter wereld via een draagmoeder.

"Het is altijd mijn droom geweest om mama te worden en ik ben zo gelukkig dat Carter en ik elkaar gevonden hebben", vertelt Paris Hilton aan het Amerikaanse tijdschrift People. 

Hilton en Reum stapten begin november 2021 in het huwelijksbootje. Na hun huwelijk maakte het koppel bekend dat ze tijdens de coronapandemie begonnen waren met hun ivf-traject. Bij ivf of in-vitrofertilisatie wordt de eicel buiten het lichaam bevrucht en nadien in de baarmoeder geplaatst. "We wisten dat we een gezin wilden bouwen en toen de wereld op slot ging, leek ons dat de perfecte timing", vertelde de kersverse moeder toen in een interview met People tijdens het Women in Entertainment Gala van The Hollywood Reporter. 

2023

Het stel liet alle eitjes bevriezen, maar wilde nog even wachten met kinderen te krijgen. "We wilden genieten van ons eerste huwelijksjaar samen, voordat we aan kinderen begonnen", vertelde Hilton in december vorig jaar aan People. "We hebben zojuist ons eenjarig jubileum gevierd, dus ik kan niet wachten om een gezin te stichten in 2023."

En nog geen maand ver in 2023 en Paris Hilton maakt via Instagram bekend dat ze mama is geworden. "We zijn erg verheugd om ons gezin te starten en we barsten uit elkaar van liefde voor onze kleine jongen", laat de realityster weten aan People.

Meest gelezen